جعفری فری یا فرنگی از همان خانواده جعفری است و بیشتر در آشپزی، در غذاهای فرانسوی برای طعم دادن به موادی مانند ماهی، مرغ، تخممرغ، سالاد، سبزیجات بخارپز شده و سوپ و همچنین در طب سنتی هم از آن استفاده میشود. طعمی شیرین دارد و بهصورت تازه، خشک شده و پخته شده مورداستفاده قرار میگیرد.
جعفری فری گیاهی چندساله و بومی اروپا میباشد و دارای ساقههای قوی و ظاهری پیچخورده است. این گیاه بعد از کاشت، بعد از گذشت 25 تا 30 روز قابل برداشت میباشد. طعمی شیرین دارد و بهصورت تازه، خشک شده و پخته شده مورداستفاده قرار میگیرد. جعفری فری خواص درمانی بسیاری دارد حاوی ترکیبات فعال در قالب روغنهای فرار و آنتیاکسیدانهایی مانند فلاونوئیدها و کومارینها میباشد، جعفری فری دارای اثرات ضد توموری و ضد تکثیری، ضد تجمع پلاکتها، ضدویروس، ضدالتهابی و حشرهکش است.
این سبزی عطر و طعمی قویتر از جعفریهای معمولی و ایرانی دارد و همچنین شیرینتر از برگهای جعفری معمولی است و عطر آن شبیه عطر رازیانه با کمی بوی تند فلفل میباشد.
جعفری فری گیاهی است که بهصورت تازه، خشک و پخته بهعنوان چاشنی و طعمدهنده در انواع غذاها مورداستفاده قرار میگیرد. همچنین از این سبزی معطر و خوشمزه برای تزئین غذاهای گوشتی، تهیه پیتزا، پنه، سالاد و تهیه انواع غذاهای فرانسوی استفاده میشود.
برای استفادههای بعدی میتوان برگهای جعفری را خشک و یا منجمد کرد و آن را در یک ظرف دربسته درون یخچال یا فریزر نگهداری کرد با این روش طعم مطلوب جعفریهای ذخیره شده به مدت یک سال باقی میماند.







نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.