ببیی اسفناج همان اسفناج معمولی است. این نوع اسفناج برای این به بیبی اسفناج معروف است که در مراحل اولیه رشد برداشت میشود و کوچک است یعنی حدود 15 تا 35 روز بعد کاشت. درحالیکه اسفناجهای دیگر که بالغ شدهاند، 40 تا 65 روز بعد برداشت میشوند. این بیبیها نسبت به اسفناجهای دیگر بافت لطیفتر و تردتری دارند و از لحاظ غذایی دارای ارزش بالاتری هستند.
این گیاه بومی کشور عزیزمان است و افرادی که این محصول را تهیه کردهاند، نظر مثبتی درباره این سبزی دارند.
شکل ظاهری بذر بیبی اسفناج شبیه اسفناج معمولی است اما تفاوت در گردی برگها و ترد بودن آنهاست.
بیبی اسفناج نسبت به اسفناج های معمولی برگ های لطیف تری داشته و طعم آن ملایم بوده و به صورت خام و همانند سالاد می توان مصرف نمود.
بیبی اسفناج نیز به مانند دیگر سبزیجات خواص بسیاری دارد که میتواند تاثیری مستقیم بر سلامتی جسم و روح داشته باشد.
این سبزی کوچک سرشار از انواع ویتامین های A و B6 است. شما میتوانید انواع مختلفی از مواد معدنی چون کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم را به راحتی در آن پیدا کنید.
بیبی اسفناج میتواند به سلامت قلب کمک کند و به دلیل وجود اسید فولیک زیاد در آن خطر بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش دهد. با مصرف آن میتوانید باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش خود شوید و از اسیدی شدن معده جلوگیری کنید.
از دیگر خواص این گیاه فیبر بالای آن است که میتواند باعث نظم در فعالیت روده شود و از بروز یبوست جلوگیری کند. خواص ضد سرطانی این سبزی از مهمترین خواص آن است زیرا سرشار از آنتی اکسیدان است و میتواند از بروز تورم و انواع سرطان در بدن جلوگیری کند.







نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.